Oliebollen Toernooi 20 december 2023

 

Beste allen,

 

De weergoden waren het oliebollentoernooi van 2023 van Cercle de Pentanque op zaterdag 30 december goed gezind. Na alle regen van de laatste maanden hadden we eindelijk een droge dag.

Iedereen had zin in een potje boulen en gezellig met elkaar genieten van een hapje en een drankje.

Door de organisatie waren de tafels onder de tent klaargezet en deze werden door de leden voorzien van vele lekkernijen zoals oliebollen, appelflappen, wafels met warme kersen en slagroom, kaas, worst, gevulde eieren en er was zelfs een kippie-pan gevuld met gehaktballetjes, spareribs en andere heerlijke dingen, en alle andere lekkere hapjes die ik vergeet te noemen. Natuurlijk was er ook genoeg te drinken zoals gluhwein, witte wijn, rosé, Cointreau, bier, etc. Gewoon te veel om op te noemen.

Vanwege het mooie weer konden er drie partijen worden gespeeld.

En wat schetste mijn verbazing: Ik was eerste geworden! Terwijl ik in eerste instantie nog dacht dat John en Theo voor mij waren geëindigd. Stiekem ben ik wel een beetje trots dat ik voor één keer al die sterke spelers heb verslagen!

Voor mij was het oliebollentoernooi een heel geslaagde, gezellige bijeenkomst.

Ik wil dan ook iedereen van de organisatie en alle aanwezige leden hartelijk bedanken voor hun inzet, deelname en inbreng.

 

Tot slot wil ik jullie allen nog een gelukkig en vooral gezond 2024 wensen.

 

Lieve groet, Annemiek de Wolf