Zomer Triplette Competitie van het District Midden.

Op zondag 14 mei, Moederdag is bij Cercle de Pétanque de zomer triplette competitie 2023 gespeeld. Het is voor de eerste keer dat het bij de onze vereniging Cercle de Pétanque werd gespeeld.

We hadden super mooi weer, het was geweldig het zonnetje was heerlijk.

Een aantal leden van de Jeu de boule club Cercle de Pétanque waren al vroeg in de weer om alles klaar te maken voor deze competitiedag, dat waren Louwe Schol, Chengiz Zendedel,  Herman Fillekers,  Frans Tieleman. Het barpersoneel was ook aanwezig die de dienst van de ochtend op zich namen dat waren Jannie en Eef van den Heuvel, Christel van Maarsseveen. Ze zorgde dat er koffie was deze werd gratis geschonken door Cercle de Pétanque met een koekje erbij voor elke deelnemer.

Onder tussen kwam ook de wedstrijdleiding Angelique Wilderbeek van District Midden ook binnen. Natuurlijk kon ook de scheidsrechter niet ontbreken in de persoon van Kees Steenkisten was er ook.

Zo langzaam aan druppelde de deelnemers binnen om deel te nemen. Iedereen melde zich aan en na een korte toespraak van de wedstrijdsecretaris Frans Tieleman van Cercle de Pétanque en ook van wedstrijdzaken Angelique Wilderbeek van District Midden kon het beginnen.

Iedereen zocht zijn tegen staanders op. En gingen aan de wedstrijd beginnen.

Deze dag verliep super geweldig. Iedereen genoot van de spel en van alle goede zorgen. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd door Bets Schol en Hans Zwezerijnen. Die de hele middag hebben staan bakken er was van alles te nuttigen. Middags hielp ook nog Adriana Zwezerijnen bij de Bar.

Alle deelnemers hebben deze dag als geweldig ervaren. Na de laatste wedstrijd werd er nog met elkaar opgeruimd.

Bedankt de afbouwers Louwe en Bets Schol, Hans en Adriana Zwezerijnen, Jannie  van den Heuvel, Frans en Claudia Tieleman en Chengiz Zendedel.

Het was een hele gezellige dag.

 

Namens Claudia Tieleman.