Familie, Vrienden  Buren dag op 11 juni 2022.

foto's onder de tekst

Na 2 jaar niet te hebben gespeeld was het weer een gezellige familie vrienden buren dag toernooi. De dag begon al heerlijk me een lekker zonnetje welke de gehele dag heeft geschenen. Ruim voor aanvang waren Frans Tieleman en Greet Wouterse al ijverig bezig met de tafels en stoelen.  De wedstrijd tafel was ook al in gereedheid gebracht en door de ook al vroeg aanwezige Hans de Jonge en Frans Tieleman werden ook de score bordjes op de velden geplaatst. De bar medewerkers Jannie en Eef van de Heuvel, versterkt met Heleen Witkamp plus de cateraar Joke van de Plaats, zijn ook al bezig met het  gereed maken van de bar en de snacks om voor iedereen een lekker snack te verzorgen.

 

Ondertussen werden er weer vele leuke prijzen uitgestald, hier voor dank aan de familie Thea, Frans en Claudia Tieleman die met zijn allen veel tijd hebben gestoken in het inkopen, vervoeren , opslaan en het mooie verpakken. Ah daar komen de eerste deelnemers binnen gedruppeld en zij gingen al wat oefenen op het veld om goed voor de dag te komen.

 

Om 12.30 konden de captains van de teams zich gaan melden bij de wedstrijd tafel zodat we wisten of iedereen er was. John van Hoorn was ook van de partij en deed als voorzitter een woordje vooraf om iedereen welkom te heten. Daarna legde Frans Tieleman uit hoe de wedstrijd ging en konden we beginnen. Iedereen zocht zijn tegen standers op en ging aan de wedstrijd beginnen. Er waren 16 teams die mee deden met heel veel plezier maar ook fanatiek om te winnen. Na 3 ronden te hebben gespeeld werd de balans opgemaakt. Welk team de poedel prijs won en wie als eerst was geëindigd. 

DE UITSLAG

De poedel prijs die is gewonnen door Hennie de Jonge, Dicky Manschot en Sjaak Manschot.

De eerste prijs ging naar Jamie Emidio en Paulien Emidio en Ayrian Emidio.

 

Voor de 3e  team  t/m 16e team was ook een prijs dus voor alle deelnemers, niemand ging met lege handen naar huis.

Het was een super dag.  Gezellige deelnemers en heerlijk weer.

Bedankt Jannie en Eef van de Heuvel en Heleen Witkamp voor jullie super bardienst en John van Hoorn voor de ondersteuning bij de bar.

En natuurlijk ook de bakkers van al dat lekkers en de goed verzorgde broodjes Joke van de Plaats en Hans Zwezerijnen.

 

Nu op naar het volgende toernooi wat 9 juli gaat plaats vinden dat is Drie-Club-Ontmoeting toernooi die wordt gespeeld bij Mazijk de Pétanque in Wijk bij Duurstede we willen vragen om je op te geven we moeten proberen dat de trofee weer bij Cercle de Pétanque komt te staan in de prijzen kast.

En een speciaal dankwoord voor ieder die heeft geholpen met alles klaar te zetten en met na afloop helpen alles weer op te ruimen.

 

Claudia Tieleman