Het Familie Toernooi, deelname van Cercle leden, familie, kennissen, buren en vrienden.

 

Zaterdag 24 juni was het weer zover.

Het alom bekende familie/buren/vrienden toernooi ging weer van start.

Er hadden zich 21 teams opgegeven bestaande uit 3 spelers. Dus 63 boulers namen hier aan deel.

Dus na 3 jaar toch een geweldige opkomst, dat was leuk.

 

Op donderdag 22 juni zijn de inpakkers erg druk geweest om alle prijzen die gekocht waren door Frans en Claudia Tieleman. Bedankt dames Marjan Wiegeraad,  Greet Wouterse, Corrie de Boer, Thea, Claudia  en Frans Tieleman zorgde voor de hapjes en drankjes.

 

Zaterdag morgen werd er door leden de onderhoud en ook andere het opbouwen van het terrein en ook het terras weer gereed gemaakt met tafels en stoelen. Maar ook scorebordjes werden weer neergezet. Louwe Schol, Herman Fillekers , Chengiz Zendedel,  Eef van den Heuvel.

Maar ook de vrijwilligers van de bar waren druk om alles in gereed te brengen. Jannie van den Heuvel, Heleen Witkamp,  Sol van Gasteren, Bets Schol en Hans Zwezerijnen.

 

Ondertussen gingen Frans en Claudia alles klaar gaan zetten om de deelnemers welkom te heten en in te schrijven. De geluidsinstallatie werd te neer gezet en ook de laptop werd gereed gemaakt en de muziek klonk hierna heerlijk over het terrein.

 

Om 12.30 konden alle deelnemers zich melden en kregen ze hun nummer waar ze die dag mee speelden.

Om 13.00 begon het festijn. Iedereen teamcaptain kreeg zijn wedstrijdkaart en kon de tegen staanders op gaan zoeken om de eerste partij te starten.

 

Het was een drukte van je welste op de velden. Nadat iedereen de uitslagen hadden doorgegeven en Frans weer zorgde dat er nieuwe wedstrijd kaarten uitgedeeld werden ging iedereen na de pauze weer voor de tweede wedstrijd.

Het was wel erg warm maar ondanks dat had iedereen er toch plezier erin. Er werd gevraagd of we 2 wedstrijden moesten gaan spelen of toch 3 dit in verband met de warmte.

Op de planning stonden er 3, nadat Frans dat had gevraagd aan de deelnemers kwam uit de stemming dat bijna iedereen 3 wedstrijden wilde spelen.

 

Bets Schol en Hans Zwezerijnen waren erg druk met het bakken van al het lekkers dat er werd aangeboden en daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Maar ook Sol van Gastelen en Heleen Witkamp zorgde dat we genoeg te drinken konden kopen.

En ook zorgde ze nog voor een lekker versnaperingen zoals een stukje kaas, worst en komkommer. Dus we werden goed verwend allemaal.

 

Na de derde wedstrijd kon de balans worden opgemaakt en was bekend wie de winnaars waren.

Eerst werden iedereen bedankt die mee hebben geholpen voor de opbouw en de inpakkers en ook de barmedewerkers en bakkers die mochten een lekker reep chocolade uit zoeken.

 

Toen over naar de prijsuitreiking. Iedereen kreeg een prijs. Zie de uitslag bij de uitslagen op de website.

Na dat iedereen hun prijs hadden gepakt. Werd er nog een bedank woordje gedaan door Theo Kraan om Frans Tieleman te bedanken voor zijn goede zorgen voor deze dag.

 

Het was een super geslaagde dag. Iedereen heeft genoten.

En na dat alles weer was opgeruimd. En alle helpers waren bedankt. Konden we naar huis van onze vrij zaterdag avond genieten.

 

Zo op naar het volgende toernooi dat is Drie Club Ontmoeting op 15 juli.

 

Claudia Tieleman