Doublette Clubkampioenschap.

 

Zaterdag 26 augustus werd weer het Doublette Clubkampioenschap gehouden.

Het was een hele gezellige dag.

Om 8.00 was Frans Tieleman al heel druk met alles klaarzetten voor het toernooi. Om 9.00 kwam Louwe Schol ook aan om te helpen. Ook Peter Schellekens was van de partij om alle stoelen en tafels klaarzetten.

Onder tussen gingen Claudia en Frans Tieleman alles gereed maken om de wedstrijd tafel in order te maken. In tussen arriveerde ook Jannie en Eef van den Heuvel en die zorgden alvast dat de spullen voor het bakken klaar stonden.

Hans en Corrie van Kuik waren ook gearriveerd en hadden die ochtenddienst achter de bar. Ondertussen druppelden de deelnemers geleidelijk binnen en kon we om 9.30 beginnen met het inschrijven. Er hadden 13 teams zich op gegeven dus jammer genoeg was er een vrijloting. Niks aan te doen.

Om 10.00 opende Frans Tieleman het Doublette Clubkampioenschap met wat mededelingen.

En werden de briefjes uitgedeeld tegen wie je moest spelen.

Ik speelde deze dag met Hannie van Dijk. We hadden er zin in. De eerste wedstrijd moesten we tegen Adriana en Hans Zwezerijnen. We gingen met volle moet ertegenaan en deze wonnen we. Wat was het een leuke partij.

De tweede hadden we een vrijloting wat jammer maar goed niks aan te doen. Dus kon ik de uitslagen van de eerste ronden noteren zodat het geregistreerd stond.

De derde partij was tegen Arjan de Grijff en Frans de Wilde. We hadden er een hard hoofd in omdat ze goed zijn maar ondanks dat we toch ons best deden hebben we nog aardig tegenstrijd gegeven. En we verloren wel maar goed we hebben ons best gedaan en gingen dan ook met een goed gevoel van de baan. We waren toch nog trots om wat we hebben gepresteerd.

De laatste en 4de partij was tegen Franca Bouwman en Evert van Amerongen. Dit werd een hele leuke wedstrijd en we waren ook goed gewaagd aan elkaar. Uiteindelijk ging het steeds gelijk op dus echt een spannende wedstrijd en uiteindelijk hebben we gewonnen wat waren we trots. We konden trots op onszelf zijn met wat we hebben gehaald. 3 gewonnen en 1 verloren. Na alle gespeelde partijen werd de balans op gemaakt. En kwam er een uitslag uit.

Het was een zeer geslaagde dag wat het weer af en toe een klein buitje maar ook de zon scheen.

De beker was vorig jaar gewonnen door Frans de Wilde en Henk Koet. Alleen Frans de Wilde was er en mocht de beker weer in ontvangst nemen samen met Arjan de Grijff. Die zijn dus kampioen geworden.

Als 2de zijn geëindigd Eef en Jannie van den Heuvel.

De 3de zijn geworden Greet Wouterse en Jan Vermeulen.

De vierde plaats was voor Hannie van Dijk en Claudia Tieleman.

Wat een mooie dag was het. Ik wil iedereen bedanken die hebben geholpen met de opbouw en de afbouw.

Dan ook nog een het barpersoneel Corrie en Hans van Kuik die de ochtend diens deden en Christel van Maarsseveen die de middag dienst deed. En natuurlijk ook de bakkers die weer voor de innerlijke mens hadden gezorgd Bets Schol en Joke van der Plaats.

 

Claudia Tieleman