Sinds 2008 is Chocolaterie Zuccotto in IJsselstein gevestigd, voorheen aan de Poortdijk en nu in de Benschopperstraat. Wij hebben een uitgebreid assortiment van handgemaakte bonbons en andere chocolade producten. Een kenmerk waarmee we ons van de vele fabrieksmatig geproduceerde voedsel onderscheiden. Wij werken ook veel met lokale en verse producten, zo is onze kruidenbitterbonbon gemaakt met het kruidenbittertje van de slijterij om de hoek. 


Sinds 1937 in de historische binnenstad van IJsselstein.
Een echt familie bedrijf waar inmiddels de 4e generatie werkzaam is.

Voor vis, belegde broodjes, catering en traiteur producten bent u hier op het juiste adres.
Met ruim 80 jaar ervaring met recht de specialist in de regio.


Magie van synergie

Dat is de leidraad van onze groep van organisaties die actief zijn als consultant, onderzoeker en op het gebied van analytics in allerlei markten. Onze bedrijven gaan uit van een sterke cultuur waarin mensen zichzelf – en elkaar - in een geborgen en dynamische omgeving persoonlijk en professioneel ontwikkelen. Om daarmee bij te dragen aan een maatschappelijke of zakelijke vernieuwing.

 

In onze organisaties hangt een informele sfeer waarin plezier en drive goed samengaan en collega’s en relaties er toe doen. Met elkaar nieuwe ervaringen opdoen en samen plezier beleven is daarin belangrijk. Met weinig hiërarchie. Onze mensen zijn bevlogen voor wat ze doen en betrokken bij hun opdrachtgevers en vraagstukken. Ondernemend in hun dagelijkse handelen. Vooral gericht op samen: met elkaar, met opdrachtgevers en met stakeholders. Vanuit de magie van synergie. Omdat de som meer is dan het geheel der delen.

Het eigendom van de Significant Groep is in handen van negen partners waarvan de meesten al decennia met elkaar samenwerken en de Significant Groep samen met vele medewerkers hebben gevormd tot wat deze nu is. Allen zijn werkzaam in een of meerdere organisaties. De dagelijkse leiding van onze organisaties is in handen van directies die voor hun organisatie én in onderlinge samenwerking gericht zijn op het creëren van meerwaarde. 

 

Klik hier voor meer informatie https://significant-groep.nl/

 


Over Jon Karelse

De kracht van een sterk team

Kappers: dat is wat wij zijn. Al meer dan 100 jaar. Wij streven er altijd naar om die éne look te creëren die het beste bij uw wensen en lifestyle past. Ons enthousiaste team van vakbekwame kappers zorgt er bovendien voor dat uw haar in een perfecte conditie wordt gehouden. Iedereen is bij ons dan ook meer dan welkom. In onze salon in IJsselstein en Nieuwegein kun je bovendien genieten van een weldadige behandeling in onze schoonheidssalon.

Kortom: bij ons is jouw haar en jouw uiterlijke schoonheid in goede handen. Wij hopen jouw binnenkort in één van onze salons te mogen begroeten.

Maak een afspraak

 APK station Nieuwegein is al sinds 2005 het adres voor de algemene periodieke keuring van uw auto. Keurmeester Jack van de Brug weet als geen ander hoe uw auto in elkaar zit en gaat met uiterste zorg en precisie te werk.

Onze no-nonsense medewerkers staan 6 dagen per week voor u klaar. Geen klus is ons te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Van onderhoud van uw waardevolle klassieker, tot het tunen van uw moderne sportwagen.

Bij APK station Nieuwegein is uw wens onze taak.

Is uw auto dus weer toe aan de jaarlijkse APK? Periodiek, preventief onderhoud? Of een specifieke reparatie? Neem contact met ons op of loop even binnen voor de mogelijkheden. De koffie staat klaar!


Vraag uw gratis offerte aan voor bedekken of repareren van uw dak

Vraag vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor het bedekken of repareren van uw dak. U hoeft hiervoor alleen onderstaand aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 24 uur een reactie. Natuurlijk kunt u onderstaand formulier ook gebruiken om nadere informatie te verkrijgen.

Na ontvangst van uw aanvraagformulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak met u te maken om een deskundig en gedegen advies te geven, waarna wij voor u een duidelijke, passende en vrijblijvende offerte op zullen maken.

Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Bel dan 030 688 76 01 of 06 4010 88 51.

https://www.ijsselstreekdakbedekkingen.nl/contact