Sinds 2008 is Chocolaterie Zuccotto in IJsselstein gevestigd, voorheen aan de Poortdijk en nu in de Benschopperstraat. Wij hebben een uitgebreid assortiment van handgemaakte bonbons en andere chocolade producten. Een kenmerk waarmee we ons van de vele fabrieksmatig geproduceerde voedsel onderscheiden. Wij werken ook veel met lokale en verse producten, zo is onze kruidenbitterbonbon gemaakt met het kruidenbittertje van de slijterij om de hoek. 


Sinds 1937 in de historische binnenstad van IJsselstein.
Een echt familie bedrijf waar inmiddels de 4e generatie werkzaam is.

Voor vis, belegde broodjes, catering en traiteur producten bent u hier op het juiste adres.
Met ruim 80 jaar ervaring met recht de specialist in de regio.


Magie van synergie

Dat is de leidraad van onze groep van organisaties die actief zijn als consultant, onderzoeker en op het gebied van analytics in allerlei markten. Onze bedrijven gaan uit van een sterke cultuur waarin mensen zichzelf – en elkaar - in een geborgen en dynamische omgeving persoonlijk en professioneel ontwikkelen. Om daarmee bij te dragen aan een maatschappelijke of zakelijke vernieuwing.

 

In onze organisaties hangt een informele sfeer waarin plezier en drive goed samengaan en collega’s en relaties er toe doen. Met elkaar nieuwe ervaringen opdoen en samen plezier beleven is daarin belangrijk. Met weinig hiërarchie. Onze mensen zijn bevlogen voor wat ze doen en betrokken bij hun opdrachtgevers en vraagstukken. Ondernemend in hun dagelijkse handelen. Vooral gericht op samen: met elkaar, met opdrachtgevers en met stakeholders. Vanuit de magie van synergie. Omdat de som meer is dan het geheel der delen.

Het eigendom van de Significant Groep is in handen van negen partners waarvan de meesten al decennia met elkaar samenwerken en de Significant Groep samen met vele medewerkers hebben gevormd tot wat deze nu is. Allen zijn werkzaam in een of meerdere organisaties. De dagelijkse leiding van onze organisaties is in handen van directies die voor hun organisatie én in onderlinge samenwerking gericht zijn op het creëren van meerwaarde. 

 

Klik hier voor meer informatie https://significant-groep.nl/