foto's onder de tekst

Tête à tête Club Kampioenschap 28 augustus 2022

.
Afgelopen zaterdag was het, na 2 keer niet te hebben gespeeld, tijd dat het er gespeeld mocht worden. Toen ik op het veld kwam waren al mensen heel druk geweest met de opbouw van de alle benodigdheden die er nodig zijn om een toernooi te kunnen organiseren. Louwe Schol, Frans Tieleman, Taira en Chengiz Zendedel, Hennie de Jonge en Greet Wouterse waren al druk in de weer met allerlei zaken. Ik heb samen met Frans Tieleman de geluidsinstallatie en de laptop in order gemaakt om weer voor de gezellige muziek te kunnen zorgen, en om voor de deelnemers hun score te kunnen noteren.
Om 9.30 kon iedereen zich melden bij de wedstrijdtafel, de deelnemers werden aangemeld en voorzien van een nummer waarmee ze die dag speelden. Daarna alles in de laptop en op papier verwerkt en we konden starten. Frans Tieleman deed eerst een welkomst woordje en noemde de namen op wie tegen wie moesten spelen. Iedereen zocht zijn tegenstander op ging met veel plezier aan de wedstrijd beginnen. Ondertussen was Joke van de Plaats ook gearriveerd om voor de inwendige mens zorgen. Er was weer volop lekkers aanwezig. Iedereen genoot er weer lekker van. Hennie de Jonge nam de bar voor haar rekening tot dat Hennie Wolff er was. We genoten ook volop van het heerlijk zonnetje dat weer prachtig voor ons scheen.  Na de drie voorgeloten wedstrijden werd de balans op gemaakt voor de uitslag van wie tegen wie moesten in de halve finale. De beste van de poule A moeste tegen de nummer 2 van poule B en de beste van poule B moest tegen de nummer 2 van poule A.

De winnaar van poule A was John van Hoorn, nummer 2 van poule A was Taira Zendedel,
De winnaar van poule B was Theo Kraan, nummer 2 van poule B was Jaime Emidio.


Dus John van Hoorn moest tegen Jaime Emidio en Theo Kraan tegen Taira Zendedel, deze wedstijden werden gespeeld op het hoofdveld.

Iedereen ging kijken naar de halve finale en ook werden de spelers aangemoedigd. Het waren hele leuke wedstrijden om te zien. Het duurde wel even voor er bekend was wie er dan uiteindelijk voor de 1ste, 2de 3de of 4de plek konden gaan spelen. Uiteindelijk ging Theo Kraan en Jaime Emidio voor de 1ste en 2de plek. En moesten John van Hoorn en Taira Zendedel voor de 3de en 4de plek spelen. Wat was het spannend allemaal en wat een leuke wedstijden waren het. Theo Kraan die wilde natuurlijk weer voor de winst gaan maar helaas heeft hij het niet gered en werd Jaime Emidio kampioen en Theo Kraan werd 2de. De uitslag was 13 – 4 voor Jaime Emidio De wedstrijd tussen John van Hoorn en Taira Zendedel ging redelijk gelijk op dat het echt nog wel zeer spannend was wie er uiteindelijk voor de derde plek ging. Uiteindelijk heeft John van Hoorn de 3de plek gehaald en Taira Zendedel de 4de plek. De uitslag was 13 – 10 voor John van Hoorn.
Wat was het een mooie finale. Iedereen heeft ervan genoten.Na dit alles konden we prijsuitreiking gaan doen. Frans en ik hebben weer heel veel ons best gedaan om leuke prijzen te regelen en zijn ook nog zelfs bezig geweest om sponsors te werven voor onze website.


De winnaar Jaime Emidio was de kampioen en aan hem werd de “Plaquette de la Vie” overhandigd.Alleen jammer dat de gene die twee jaar geleden hadden gewonnen niet aanwezig waren om deze prijs te overhandigen.  De winnaar kreeg ook nog een hele mooie bol chrysant en een cadeau bon van het restaurant Stafflli. Hij  kan hij daar heerlijk gaan eten.

Nu naar de nummer 2 dat was Theo Kraan hij heeft al meerder keren de plaquette gewonnen. Hij kreeg ook een bol chrysant en een cadeaubon van lunchroom Melviénne. Ook hij kan hij daar lekker gaan lunchen of een stuk heerlijke vlaai nemen.

De 3de plaats die is voor onze voorzitter John van Hoorn die dit voor de eerst keer mee deed en derde is geworden ik vond dit heel knap gedaan. Hij kreeg ook een bol chrysant en een cadeaubon van Gastrovino GV by Frances.

De 4e plaats is voor een dame die de strijd is aangegaan  met de heren en heeft daarbij de 4de plaats gehaald Taira Zendedel. Taira heeft ook een bolchrysant gekregen met daarbij een cadeaubon van POM koffiebar. Hier kan je genieten van heerlijke koffie met een taartje. Er was ook nog een poedelprijs en deze ging dit jaar naar Frans Tieleman. 

Het was een mooie dag vandaag en iedereen ging na te hebben opgeruimd moe maar voldaan naar huis. 

Bedankje voor alle helpers van deze dag. Het verliep vandaag allemaal heerlijk en iedereen was weer blij om dit toernooi te kunnen spelen.
Claudia Tieleman