Tripletten clubkampioenschap 8 juni 2024

 

Op zaterdag 8 juni vond het jaarlijks tripletten Clubkampioenschap plaats. Een heerlijk Jeu de Boule dag met enthousiaste deelnemers. Het was die dag prima weer om te boulen. Het toernooi werd over vier ronden gespeeld.

 

Frans Tieleman opende rond 10.00 uur het toernooi en wenste iedereen een sportieve strijd maar ook een gezellige dag toe. De sfeer op de baan was gemoedelijk fanatiek, waar iedereen begreep dat het krijgen van tegenpunten dodelijk kan zijn met het totaal bij het scoren. Na vier wedstrijdrondes waren de winnaars bekend.

 

De eerste prijs was voor Eef/Jannie van de Heuvel en Marian van Gastele (4 gewonnen plus 29).

De tweede prijs ging naar Evert van Amerongen, Piet Wijnberger en Franka Bouman (4 gewonnen, plus 17) en

de derde prijs naar Louwe Schol, Fons van Doorn en Paniot Ninos (3 gewonnen, plus 24).

De eersteprijswinnaars kregen van de wedstrijdcommissie

(Frans en Claudia Tieleman) een leuk wijn exclusiviteit pakket.

De tweede een bier/versnaperingspakket en voor de derde prijswinnaars was het een frisdrank/versnaperingspakket.

Bij “Cercle de Pétanque ”is het traditie dat de spelers die het laagst eindigen een aanmoedigingsprijs krijgen. Deze keer waren het Hennie de Jonge, Nel Thijssen en Wim Meeuwsen die op de laatste plaats eindigde (2 gewonnen, min 25). Voor hun was de prijs een chocolade lekkernij.

 

De horeca verzorging achter de bar met Peter Schellekens en Hennie Versluijs was weer als vanouds goed. Maar met 30 leden in een clubhuis, draai je dan ook wel op volle toeren, zeker ook als daarbij komt het bereiden van de warme snack in de Airfyer. Het is vandaag wel duidelijk geworden dat de Airfyer voor de toekomst misschien een duurzame vervanger is voor het frituren. De toekomst zal het uitwijzen!

Ook werd er door Peter en Hennie rond gegaan met een schaal hapjes o a. kaas en worst, wat goed verzorgd was.

 

Al met al was het een geslaagd toernooi georganiseerd door Frans en Claudia Tieleman.  En het “weer” werkte ook mee, soms af en toe een zonnetje, maar het bleef droog. Zo kon iedereen met een blij en goed gevoel en met gezelligheid onder elkaar, omstreeks 17.00 uur naar huis

 

 

                             Eef, Jannie van den Heuvel en Marian van Gastele