Voorjaarstoernooi 2024

Beste medeboulers,

 

Volgens de nieuwe traditie, schrijf ik als winnaar van het voorjaarstoertoernooi een stukje.

 

Vandaag werd het jaarlijkse voorjaarstoernooi gespeeld. Er was een mooie grote opkomst, superlekker en zonnig weer, gezellige muziek, lekkere hapjes, leuke medespelers en tegenstanders.

Er waren in totaal 26 boulers die zich hadden aangemeld. Dankzij het tijdig melden en de goede organisatie verliep het toernooi vlot en gezellig.

Er werden 3 rondes gespeeld met 10 doubletten en 2 tripletten. Tussendoor hebben we lekker buiten gezeten met een drankje en heerlijke hapjes die Nan zorgvuldig voorbereid had voor alle spelers.

Ik heb 2 leuke doubletten en nog een leuke triplet gespeeld. En tot mijn verbazing alle 3 gewonnen met 26 punten in totaal. Super leuk! Ik mocht de Beker van de Winnaar van het Voorjaarstournooi 2023 van Hans de Jonge overnemen. Een grote eer voor mij.

John is de tweede geworden, de derde prijs was voor Hans de Jonge. Alle drie de winnaars hebben mooie hortensia planten en wijn gekregen.

Onze nieuwe voorzitter Andre heeft ook de winnaar van vrijdagmiddag kaarten, Wim, in het zonnetje gezet. Ik ben niet zo van lange verhalen, dus bij deze.

Hartelijk bedankt Frans voor de organisatie en Nan voor haar geweldige bardienst!

Groetjes, Taira