Prijsjes Boulen op zaterdag 4 juni 2022

Het was een heerlijke zonnige mooie dag. Ruim voor de aanvang waren Frans en Claudia Tieleman was al erg druk met de voorbereiding, zij hadden al tafels en stoelen klaar gezet. Ook hoorde we al vanuit de verte dat Frans en Claudia Tieleman de installatie voor de gezellige muziek ook gereed hadden gemaakt, de laptop en de bijhorende software om de standen bij te houden waren ook al gereed, kortom zij waren gereed en konden beginnen.  Gedurende de dag zorgde Claudia Tieleman ervoor dat de muziek weer heerlijk klonk uit de boxen.

 

Ondertussen heeft Hans de Jonge de koffie ook al klaar en alles in orde om achter de bar te staan. John van Hoorn die heeft voor een pinapparaat gezorgd en die werd ook geïnstalleerd en besloot om Hans bij te staan achter de bar. De leden maakten (ondanks dat het de eerste keer was) veel gebruik van de pin.


Het was niet koud, alleen de zon was er nog niet te zien. Inmiddels kwamen er al mede boulers het terrein op. Iedereen mocht meedoen, en kon zich aanmelden. We constateerden dat er een aantal spelers waren die zich niet vooraf hadden opgegeven, graag de volgende keer wel doen hoor! En het liefst via de website!. Maar dat was niet erg ze konden nog mee doen.

We zouden om 13.00 beginnen maar helaas liep het wat uit, maar dat kon de pret niet drukken. Er werden drie partijen gespeeld. Tussen de partijen door had Frans Tieleman voor lekker hapjes gezorgd. Inmiddels was de zon ook heerlijk aan het schijnen. Na de drie partijen werd de balans op gemaakt voor de uitslag. 

1e prijs Chengiz Zendedel knap gedaan.

2e prijs Nel Thijsen die erg verbaast en erg blij was. Ze zei dit is me nog nooit gebeurd.

3e t/m 22 prijs voor alle deelnemers, niemand ging met lege handen naar huis, Frans en Claudia hadden voldoende prijzen voor alle deelnemers dus alleen maar winnaars deze middag. Claudia Tieleman heeft er voor gezorgd dat de prijzen weer waren in gepakt. En o ja Iedereen genoot van deze gezellige middag. 

Nu op naar het volgende toernooi wat 11 juni gaat plaats vinden dat is ons bekende familie, vrienden, buren toernooi je kan je nog opgeven.

Het was een super dag. 
Bedankt Hans de Jongen voor je super bardienst en John van Hoorn voor de ondersteuning bij de bar.

 

Claudia Tieleman